België | blauw-roze.nl

Informatie voor mijn Belgische klanten

baby mutsje swaddle lief geboortekaartje blauwroze
houten geboortekaartje hout berkenhout ronde hoeken blaadjes takjes bloemen illustratie blauwroze blauw roze
geboortekaartje maan houten strikje vosje herfst dennenappel bruin minimalistisch
familie grote zus geboortekaartje lief happy baby mama
Omdat er regelmatig Blauw Roze geboortekaartjes voor Belgische kindjes gemaakt worden hebben we een speciale pagina gemaakt waar je alle informatie kunt vinden die je moet weten voor het bestellen van jullie geboortekaartje.
 

Belangrijk!

Houd rekening met een langere levertijd dan die je normaal van ons gewend bent. Het is momenteel erg druk bij de drukkerij waardoor wij de vaste levertijden niet altijd meer kunnen garanderen. Excuses voor het ongemak.
 

De normale levertijd van foliekaarten en specials

Eindbestelling met folie of stans, op berkenhout, kraft of duurzaam papier geplaatst voor 18.00 uur, binnen 3-5 werkdagen in huis. Zowel in Nederland als België.

Bestellingen van meer dan 20 kaarten en/of enveloppen worden verzonden als pakketpost: je ontvangt de track en trace per mail zodra het pakket onderweg is.
 

Bezorging naar België

- Verzendkosten naar België zijn < 50 stuks - €5,75
- Verzendkosten naar België zijn > 50 stuks - €6,75
- Voor mijn gewone geboortekaartjes geldt: vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden.
- Voor mijn geboortekaartjes met goudfolie, zilverfolie, koperfolie, roséfolie en zwartiefolie, kaartjes gedrukt op écht berkenhout, kraft, en gestanste geboortekaartjes geldt: op maandag t/m donderdag vóór 18.00 uur besteld, de volgende werkdag verzonden. Op vrijdag t/m zondag vóór 18.00 uur besteld, maandag verzonden.
- Enveloppen bestel je gemakkelijk vooraf. Ook hiervoor betaal je dan €5,75 / €6,75 verzendkosten.
- Voor de eerste proefdruk bestelling betaal je geen verzendkosten. Het is goed om rekening te houden met een levertijd van 5 -7 werkdagen ongeacht het soort proefdrukje.
 

Wij verzenden de pakketten naar België met PostNL en DHL

Je bestelling kan door DHL en Bpost bij je bezorgd worden:
- Ze leveren zes dagen per week (maandag t/m zaterdag)
- Ze bieden het pakket één keer aan, en leveren niet bij de buren.
- De levering van een eindbestelling (met folie of stans, op berkenhout of op duurzaam papier) geplaatst op werkdagen voor 18.00 uur, heb je in de regel binnen 3-5 werkdagen in huis. 
- Wanneer je niet aanwezig bent op het afleveradres, komt het pakket bij een afhaalpunt te liggen (gemiddeld niet meer dan 8 km van het afleveradres). Je kunt het pakketje dan daar ophalen of een nieuwe afspraak maken om de bestelling te laten bezorgen. 


Formaat Belgische geboortekaartjes

In België is een vierkante envelop een afwijkend formaat en deze moet daarom verstuurd worden met 2 postzegels. Ik pas daarom elk kaartje gratis voor je aan naar het formaat 12 x 13,5 cm, zodat je als het goed is maar 1 postzegel hoeft te gebruiken. Neem hiervoor gerust contact met mij op. Meer info over verzendkosten vind je op de site van Bpost.
 

Rechtstreekse verzending

Liever niet wachten op het pakket met de geboortekaartjes? Dat kan! De kaartjes worden dan rechtstreeks door de drukker naar al jullie familie en vrienden vertuurd.
- Vooraf adressen opslaan in je persoonlijke adresboek
- Geboortezegel als postzegel
- Geen schrijfwerk
- Frankeerkosten België: < 20 gram is €1,90.
 
Lees hier meer over rechtstreekse verzending.
 

Contact

Heb je een andere vraag of opmerking, dan kun je mij dat laten weten. Ik help je graag bij het oplossen. 
Heb je mijn FAQ al gelezen?