home > Foliedruk | www.blauw-roze.nl

Informatie over geboortekaartjes met goudfolie, zilverfolie en koperfolie

 
Wat zijn ze tof hè, die geboortekaartjes met goudfolie, zilverfolie en koperfolie! En helemaal te gek dat je ook deze geboortekaartjes helemaal zelf naar wens kunt aanpassen. Omdat er een aantal dingen een beetje anders werken dan bij de 'gewone' geboortekaartjes op de website hebben we hieronder wat aanvullende informatie voor je opgeschreven.
 

Hoe werkt het?

Kies een van de geboortekaartjes uit onze speciale collectie met goudfolie, zilverfolie en koperfolie kaartjes. Klik het element of de tekst aan die je in een foliekleur wilt zetten en kies in het kleurpalet voor goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Je kunt per geboortekaartje kiezen voor 1 foliekleur.

 
Nog niet alle elementen uit de beeldbank kunnen gebruikt worden als foliedruk-afbeelding. Is er een afbeelding die je graag in een foliekleur op je kaartje wilt hebben, mail ons dan even dan kijken wij of dit mogelijk is. Indien dit het geval is zetten we het kaartje voor je klaar. De tekst kunnen we altijd voor je in een foliekleur zetten.
 

Papiersoorten en prijzen

Voor geboortekaartjes met foliedruk hebben we 2 prachtige stevige papiersoorten! Dit zijn 'Coated Karton' en 'Linnen'. De papiersoorten die we aanbieden voor onze geboortekaartjes zonder goudfolie zijn niet geschikt voor foliedruk en daarom niet te bestellen in combinatie met foliedruk. Meer informatie over deze papiersoorten vind je hier.
 
De prijzen van de geboortekaartjes met foliedruk zijn afhankelijk van de papiersoort die je kiest, het formaat, de oplage en of de folie enkelzijdig of dubbelzijdig op het kaartje gedrukt wordt. De prijs is eenvoudig uit te rekenen met de prijzencalculator op de pagina van je favoriete geboortekaartje. Hier kun je alles stapsgewijs invoeren.
 

Productie- en levertijd

Het drukken van de geboortekaartjes met goud-, zilver-, en koperfolie duurt 2 werkdagen. In de regel zullen de kaartjes op de 3e werkdag aangeboden worden. Hieronder een overzicht van de productietijden:
 
- Op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur besteld: dezelfde dag nog gedrukt en de volgende dag verzonden.
 
- Op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur besteld: maandag gedrukt en verzonden.
 
Voor de verzending en bezorgtijden zijn wij afhankelijk van de post.
 

Zelf een kaartje met goudfolie maken

Wil je zelf een geboortekaartje maken met goudfolie, dan moeten we je daar een klein beetje bij helpen omdat nog niet alle afbeeldingen geschikt zijn voor foliedruk en het op dit moment nog niet mogelijk is dat je goudfolie zelf 'aanzet' bij een kaartje, dit moeten wij voor je doen. Als je het geboortekaartje dat je ontworpen hebt, opgeslagen hebt in je account, kun je ons het beste even een mailtje sturen met je wensen. Wij kijken dan of alles mogelijk is en zetten de goudfolie-mogelijkheden bij dat kaartje aan. Daarna kun je zelf het kaartje nog finetunen.

 

Minimale oplage

Omdat het heel kostbaar is om geboortekaartjes met folie te drukken, is de minimale oplage van een eindbestelling 20 stuks. Je kunt natuurlijk wel 1 of meerdere proefdrukjes bestellen, dat raden we zelfs aan! Voor het allereerste proefdrukje dat je bestelt betaal je maar 2,50 euro. Daarna betaal je voor een proefdrukje de stuksprijs van het geboortekaartje. Deze prijs is afhankelijk van de papiersoort, het formaat en de bedrukking van het kaartje.
 

Verzendservice

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om gebruik te maken van onze verzendservice wanneer je kiest voor een geboortekaartje met foliedruk.
 

Tot slot..

Proefdruk
We adviseren je altijd een proefdruk van het geboortekaartje te bestellen voordat je de eindbestelling plaatst! Zo weet je of alle kleuren mooi uitkomen en of de tekst overal goed leesbaar is. Misschien kom je ergens nog een spelfout tegen. Bovendien kun je goed bekijken welke envelopkleur je het mooiste bij het geboortekaartje vindt passen. Bij het eerste proefdrukje dat je bestelt ontvang je namelijk ook een kleurstaaltje van al onze envelopkleuren. 
 
Voor het eerste proefdrukje dat je bestelt betaal je maar 2,50 euro.
 
Linnen
Deze papiersoort is niet geschikt voor geboortekaartjes waar donkere vlakken op staan. Door de lichte structuur van het papier kan het voorkomen dat de kleur niet overal even goed dekt en met een donker kleurvlak kan dit erg opvallen. Wanneer je een geboortekaartje met donkere vlakken toch op de papiersoort 'Linnen' wilt laten drukken, is dit op eigen risico.
 
Eén kleur
Je kunt bij een foliedrukkaartje kiezen voor 1 foliekleur. Je kiest dus of goudfolie, of zilverfolie of koperfolie. Wanneer je 1 element op het geboortekaartje verandert naar een andere foliekleur, veranderen automatisch de overige folie-elementen mee.
 
Lettertypes
Bij de lettertypes ICT Avant Garde en Lato Light raden we het sterk af foliedruk te gebruiken. Deze lettertypes zijn heel dun en daardoor zouden deze letters in foliedruk weg kunnen vallen. Gebruik je de letter als een initiaal heel groot op het kaartje, dan kan het wel. 
 
Bovenste laag
De foliedruk-laag is altijd de bovenste laag van het ontwerp en zal ook in de editor altijd op de voorgrond staan. De goudfolie-laag kun je niet naar achteren verplaatsen, dus je kunt nooit iets over de goudfolie-laag plaatsen (behalve een ander goudfolie-element). Dit komt doordat de folie-laag er als laatste overheen gedrukt wordt.
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Koperfolie
Koperfolie
Goudfolie
Goudfolie
Koperfolie
Koperfolie
Goudfolie
Goudfolie
Koperfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Koperfolie
Zilverfolie
Goudfolie
Goudfolie
Zilverfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Zilverfolie
Goudfolie
Goudfolie
Koperfolie
Goudfolie
Koperfolie
Koperfolie
Goudfolie
Koperfolie
Koperfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Koperfolie
Goudfolie
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen