home > Prijsinformatie

Prijzen

 

Gratis verzending* - Inclusief drukkosten - Geen onverwachte kosten - Uitstekende en snelle service!

De prijs van onze geboortekaartjes is afhankelijk van het aantal kaarten dat je bestelt, het formaat en de gekozen papiersoort. Het minimum aantal te bestellen kaartjes is 10 stuks. Vanaf 20 stuks, worden de kaartjes als pakket verzonden met PostNL en ontvang je van ons een link met de track & trace.

De prijzen zijn inclusief 21% BTW en de verzending vanaf € 25,- binnen Nederland is gratis.

 

Prijscalculator
Op de pagina van het door jou gekozen geboortekaartje kan je de totaalprijs voor jouw kaart berekenen aan de hand van de papiersoort, het formaat en de kleur envelop.

 

Verzending binnen Nederland

*Voor alle bestellingen die binnen Nederland verzonden worden geldt; vanaf € 25,- gratis verzending, voor bestellingen onder dit bedrag zijn de verzendkosten € 2,50. 
De prijs van de kaartjes is inclusief drukkosten, inclusief verzending (in één mooi pakket naar één adres) én inclusief 21% BTW. Postzegels zijn niet bij de prijs inbegrepen.

 

Verzending naar België en andere Europese landen

De verzendkosten voor bestellingen die wij sturen naar landen in Europa zijn € 3,95. Helaas kunnen wij geen bestellingen verzenden naar Noorwegen of Zwitserland. Wil je een bestelling plaatsen en moeten ze in een land buiten Europa bezorgd worden? Neem dan contact met ons op.