home > Papiersoorten

Hier vind je informatie over de verschillende papiersoorten

Je kunt je geboortekaartje op diverse papiersoorten laten drukken. Je hebt keus uit de volgende 7 stevige papiersoorten, allen van hoge kwaliteit.


Standaard papiersoorten

Natuurkarton  -  340 grams 
Natuurkarton is een stevige, matte, papiersoort met een frisse uitstraling. De kleuren komen mooi uit en de achtergrond blijft helder wit. Het is een populaire papiersoort en mooi bij alle kaarten!  

Zijdeglans  -  300 grams
Zijdeglans is een papiersoort met een matte glans en een wat gladder oppervlak. Door de glans afwerking is de kleur niet helemaal wit meer.
 
Biotop  -  300 grams
Biotop is een ongestreken papiersoort, crèmekleurig en geproduceerd van afvalhout. Het is chloorvrij gebleekt en bevat geen optische witmakers. Het papier heeft een natuurlijke, elegante en luxe uitstraling.

Fotokaart  -  300 grams
Met dit papier maak je een kaartje met een mooie hoogglans afwerking zoals je dat vast wel kent van ansichtkaarten. Het is een stevige papiersoort met aan een zijde een hoogglans afwerking. Dit kaartje is gebroken wit van kleur.
 

Luxe papiersoorten 

De extra kosten verschillen van €0,10 voor een kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele kaart. Hier vind je de totale kosten voor jouw kaartjes.

Oud-hollands  -  300 grams
De structuur geeft de kaarten net dat extra’s en werken heel goed met de geboortekaartjes van Blauw Roze. De papierkleur is net iets minder wit waardoor het ook warm aandoet. 

Yvory gold  -  250 grams
Deze papiersoort is stevig en iets off-white met een zachte goudachtige glans en glittering. Deze papiersoort geeft zachte kleuren en pasteltinten een mooie warme glans. 

Parelmoer  -  290 grams
Het papier met parelmoerglans is witte metallic met een ‘parelmoer’ relectie. De glans is subtiel, maar toch feestelijk. Heel mooi bij kaarten waar veel wit en lichte kleuren gebruikt worden. Let op: de glans verliest in kracht waar veel inkt is gebruikt. Mooi te combineren met een zilveren, gouden envelop of een bijpassende parelmoer envelop.
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: