Verzendservice | Kaartjes direct laten verzenden | blauw-roze.nl

Laat je kaartjes direct verzenden met onze verzendservice

zwanger witte jurk krullen in verwachting zwangerschap
foliekaartje geboortekaartje goudfolie foliedruk palmbomen arch boog sterren maan woestijn landschap heuvels bergen
hartje folie goudfolie koperfolie zilverfolie geboortekaartje rammelaar speen ronde hoeken geboortekaartje foliekaartje cyclaam
baby swaddle newborn lief
Rechtstreeks je kaartjes naar jullie familie en vrienden versturen
Je kan de geboortekaartjes ook direct door ons laten verzenden. Hoe deze service werkt lees je hieronder. Op deze manier wordt het kaartje direct naar jullie familie en vrienden gestuurd. Super handig!


De kosten

Per adres zijn de kosten in Nederland < 20 gram €1,49. 
Per adres zijn de kosten in Nederland > 20 gram €2,50. 
Voor verzending naar een land in Europa is dit < 20 gram €2,13.
Voor verzending naar een land in Europa is dit > 20 gram €3,78.
De genoemde bedragen hierboven zijn exclusief de kosten van de kaarten.

 

Wat doen we hiervoor

- We plakken een mooie geboorte postzegel op de envelop (< 20 gram €1,01)
- We doen de kaart in de envelop
- We printen de etiketten en plakken deze op de envelop
- De kaarten worden direct met PostNL naar jullie adressen verstuurd.


Werkwijze

Stap 1 - Maak je kaart

Het bestelproces van de kaart werkt hetzelfde als bij elke andere bestelling. Kies jouw favoriete kaartje en maak deze naar wens op. Tevreden? Ga dan verder naar bestellen. Je kunt nu ook het formaat, de papiersoort en de envelopkleur kiezen.

 

Stap 2 - Kies direct verzenden

In het bestelproces vind je 'Rechtstreeks verzenden' naast de opties ‘Proefdruk bestellen’ en ‘Pakket ontvangen’. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je bestelling direct te verzenden en een deel thuis te laten bezorgen. Beide bestellingen plaats je in je winkelmandje zodat je alles in één keer af kunt rekenen. De levertijd van de rechtstreeks verzonden kaartjes en de bestelling die je thuis laat bezorgen kan afwijken.

De prijs staat nu voor één kaart aangegeven, dat wordt een stap later aangepast.


Stap 3 - Adressen toevoegen

Er zjn twee manieren om adressen toe te voegen. Dit kan handmatig of door het uploaden van een excel-bestand. Je kunt een geadresseerde handmatig toevoegen via de optie ‘+ Nieuw adres’. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Vergeet niet het land in te vullen. Een foutje gemaakt? Geen zorgen, je kunt adressen gemakkelijk weer bewerken.
In je account kan je vooraf adressen opslaan in je persoonlijke adresboek. Dit scheelt een hoop werk achteraf. Je persoonlijke adresboek vind je in in je account. Klik hier om direct naar je adresboek te gaan. Meerdere adressen kun je tegelijkertijd toevoegen via een excel-bestand. Dit is handig als je de adressen alvast van tevoren wilt verzamelen. Vergeet niet het land in te vullen, ‘land’ is ook een verplicht veld! Sla de adressen op in je adresboek voor een later moment.

 

Stap 4 - Verzenddatum

Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. De kaartjes verwerken we maandag t/m vrijdag en zondag van alle orders die voor 18.00 uur zijn besteld en ze gaan dezelfde dag met de post mee.
In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.

 

Stap 5 - Controleren en bestellen

Alle geadresseerden staan onder elkaar en hier kan de laatste check uitgevoerd worden.

 

Stap 6 - Persoonlijke-, en factuurgegevens invullen

De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd. De factuur komt op eigen naam te staan.

 

Stap 7 - Definitief bestellen

In deze laatste stap wordt de bestelling geplaatst. In het persoonlijke account kan bij bestellingen de order opnieuw worden bekeken.

 

Stap 8 - De geboortekaartjes zijn onderweg!

Heb je op een werkdag vóór 18.00 uur besteld? Dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden (dit geldt alleen voor 'gewone' geboortekaartjes zonder foliedruk en / of niet gestanste kaartjes). De geboortekaartjes worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd. Je bestellingen worden opgeslagen in je account. Je kunt ze opnieuw bekijken of indien nodig nabestellen.

 

LET OP! Onze verzendservice kan (nog) niet gecombineerd worden met onze extra producten zoals sluitzegels, houten figuurtjes en satijnen strikjes. Ook mijn kaartjes gedrukt op hout, kraft, of gestanste geboortekaartjes kunnen niet verzonden worden op deze manier helaas.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.