Verzenden en bezorgen | blauw-roze.nl

Verzenden en bezorgen

zwanger pregnant baby sunset golden hour zwangerschapsshoot in verwachting zon geboortekaartje
foliekaartje geboortekaartje goudfolie foliedruk goldfoil goud spetters donkerblauw blauw
geboortekaartje maan houten maantjes
zwanger pregnant baby grote zus blote buik zwangerschapsshoot in verwachting geboortekaartje

Je wilt je bestelling natuurlijk het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Daar doen we onze uiterste beste voor!

Proefdrukken worden bezorgd door DHL en PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Je kunt er ook voor kiezen je proefje te laten versturen als DHL brievenbuspakketje. Pakketjes met geboortekaartjes en/of enveloppen van in het totaal meer dan 50 stuks worden bezorgd door de pakketdienst van DHL / PostNL.

Alle bestellingen worden dus verzonden met de post. Bestellingen kunnen helaas niet opgehaald worden.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw pakketje en doen hun best jouw bestelling op tijd te leveren. Echter, Blauw Roze heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In de regel worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is of heb je een vraag, neem dan gerust contact op.
 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

- Geboortekaartjes ZONDER foliedruk, NIET gedrukt op hout, kraft, of gestanst

Voor pakketbestellingen geldt (dit zijn bestellingen vanaf 20 geboortekaartjes en / of envelopjes): op werkdagen vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum te kiezen. Bestel je in het weekend voor zondag 18.00 uur, dan heb je je bestelling maandag al in huis!* Van pakketbestellingen krijg je, mits op een werkdag geplaatst, dezelfde avond rond 23.00 uur een track & trace code toegestuurd.
 

- Geboortekaartjes MET foliedruk, edrukt op hout, kraft, of gestanst

Voor pakketbestellingen vanaf 20 geboortekaartjes en / of envelopjes geldt: op werkdagen vóór 18.00 uur besteld is binnen 2-3 werkdagen verzonden. Doordat de geboortekaartjes met folie twee keer gedrukt moeten worden, eerst 'gewoon' en daarna de foliedruk-laag, duurt het iets langer voordat je de kaartjes in huis hebt. Ook bij kaartjes gedrukt op hout en kaartjes gedrukt op kraft (hierbij wordt het kaartje ook 2 keer gedrukt) is het productie proces arbeitsintensiever. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum te kiezen. Hier wordt altijd de eerst mogelijke optie aangegeven als bezorgdatum. Van pakketbestellingen krijg je, wanneer het pakket naar jullie onderweg is, rond 23.00 uur een track & trace mail toegestuurd.

Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken ZONDER foliedruk, gedrukt op hout of kraft die voor 18.00 uur besteld worden, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Proefdrukken MET foliedruk, gedrukt op hout, op kraft, of gestanste kaartjes die op werkdagen voor 18.00 uur besteld zijn ontvang je normaal gesproken binnen 3 tot 5 werkdagen. Woon je in België? Houd er dan rekening mee dat de bezorging van jouw proefdruk tot 7 werkdagen kan duren.

Bestel je minder dan 20 geboortekaartjes en / of envelopjes? Dan kun je ervoor kiezen je bestelling als DHL brievenbuspakketje - mét track & trace - te laten bezorgen. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven. De kosten hiervoor zijn €4,95. Je kunt er ook voor kiezen de kaartjes met de reguliere post (brievenbuspost) te laten versturen. Je ontvangt dan geen track & trace en je bestelling kan dan wat langer onderweg zijn. Houdt er ook rekening mee dat er op maandag geen post bezorgd wordt
 

Wat zijn de verzendkosten?

Een eerste proefdruk (of meerdere!) verstuur ik naar je zonder dat je daarvoor verzendkosten hoeft te betalen.
Proefdruk met 1 of meerdere proefjes - €2,50
Bestelling van 1 product (zoals een vel sluitzegels) - €4,25
Bestelling van 2 tot 19 producten (zoals een vel sluitzegels, kaartjes of enveloppen) - €4,75
Bestelling van 20 tot 49 kaartjes en / of envelopjes - €5,75
Bestellingen vanaf 50 kaartjes en / envelopjes - €6,75

Bestellingen naar België en Duitsland tot 20 kaartjes en / of envelopjes - €4,75
Bestellingen naar België en Duitsland tot 50 kaartjes en / of envelopjes - €5,75
Bestellingen naar België en Duitsland vanaf 50 kaartjes en / of envelopjes - €6,75

Nog meer info nodig over alle kosten, neem dan eens een kijkje op de prijzen-pagina.
 

Enveloppen

Voor enveloppen vanaf 20 stuks geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Het is handig je enveloppen vooraf te bestellen zodat je de adressen er vast op kunt schrijven. Klik hier om ze te bestellen.
 

Ik woon in België

Ook in België bezorgen wij je bestelling graag aan huis. Let wel op, de bezorgtijd van bestellingen naar België kunnen iets afwijken van de levertijd binnen Nederland. Dit geldt met name voor reguliere post en proefdrukken. Meer informatie hierover vind je op de pagina België en de FAQ-pagina.
 

Directe verzending

Direct je geboortekaartjes laten versturen naar familie en vrienden? Dat kan! 
 

Hoe werkt het?

Van tevoren verzamel je alvast alle adresgegevens. Deze kun je toevoegen aan je adresboek in je account. Dat geeft je ook nog eens de tijd om alles op je gemak te controleren. Zo kun je er ook voor kiezen om een deel thuis te laten bezorgen.
Tijdens het bestelproces heb je de keuze uit de volgende opties; een proefdruk bestellen, je kaartjes thuis ontvangen of je het geboortekaartje direct verzenden. Bij de optie ‘direct verzenden’ kan je de door jullie ingevoerde adressen selecteren. Wij regelen de rest!
 

Wat kost het?

Voor directe verzending reken ik €1,49 extra per kaartje (als deze < 20 gram is). Zijn het kaartje en de envelop samen zwaarder als 20 gram dan zijn de kosten €2,50. Moeten er kaartjes verzonden worden naar een land in Europa dan kost dit €2,13 (< 20 gram) of €3,78 wanneer het kaartje en de envelop samen zwaarder zijn als 20 gram. Hier vind je meer info over deze rechtstreekse verzendservice.
 

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Neem contact met mij op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL neerleggen. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: postnl.nl

*Met uitzondering van verzending naar België of rondom de feestdagen. Ik ben afhankelijk van DHL/PostNL/Bpost en kan daarom helaas niks garanderen.