home > Bezorging

Bezorging

 

Je wilt je bestelling natuurlijk het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Daar doen we onze uiterste beste voor!

De proefdrukken van Blauw Roze worden alleen bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes en/of enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Alle bestellingen worden dus verzonden met de post. Bestellingen kunnen helaas niet opgehaald worden.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw pakketje en doen hun best jouw bestelling op tijd te leveren. Echter, Blauw Roze heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In de regel worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is of heb je een vraag, neem dan gerust contact op.
 

Tijdelijke aangepaste druk- en verzendtijden tijdens het coronavirus

Plaats je je bestelling op werkdagen voor 18.00 uur, dan worden de kaartjes ZONDER folie nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. Omdat de drukkerij door het coronavirus tijdelijk in het weekend gesloten is, zullen de bestellingen die vrijdagavond na 18.00 uur geplaatst worden, maandag gedrukt- en verzonden worden. Bestel je een kaartje MET folie, dan moet je rekening houden met een productietijd van 2 werkdagen.
 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

- Geboortekaartjes ZONDER foliedruk
Voor onze pakketbestellingen geldt (dit zijn bestellingen vanaf 20 geboortekaartjes en/of envelopjes): op werkdagen vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum te kiezen. Bestel je in het weekend voor zondag 18.00 uur, dan heb je je bestelling maandag al in huis!* Van pakketbestellingen krijg je, mits op een werkdag geplaatst, dezelfde avond rond 23.00 uur een track & trace code toegestuurd.
 
- Geboortekaartjes MET foliedruk
Voor pakketbestellingen vanaf 20 geboortekaartjes en of envelopjes geldt: op werkdagen vóór 18.00 uur besteld is binnen 2-3 werkdagen verzonden. Doordat de geboortekaartjes met goudfolie, zilverfolie en koperfolie twee keer gedrukt moeten worden, eerst 'gewoon' en daarna de foliedruk-laag, duurt het iets langer voordat je de kaartjes in huis hebt. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum te kiezen. Hier geven we altijd de eerst mogelijke optie aan als bezorgdatum. Van pakketbestellingen krijg je, wanneer het pakket naar jullie onderweg is, rond 23.00 uur een track & trace code toegestuurd.

Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken ZONDER foliedruk die voor 18.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Proefdrukken MET foliedruk op werkdagen voor 18.00 uur besteld ontvang je normaal gespronken binnen 3 tot 5 werkdagen. Woon je in België? Hou er dan rekening mee dat de bezorging van jouw proefdruk tot 7 dagen kan duren.

Bestel je minder dan 20 geboortekaartjes en/of envelopjes? Dan worden de kaartjes met de reguliere post (brievenbuspost) verzonden. Je ontvangt dan geen track & trace en je bestelling kan dan wat langer onderweg zijn. Houdt er ook rekening mee dat er op maandag geen post bezorgd wordt.
 

Wat zijn de verzendkosten?

Bezorging in Nederland is gratis vanaf 25 euro! Bekijk de overige prijzen op onze prijzenpagina.
 

Enveloppen

Voor enveloppen vanaf 20 stuks geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Het is handig je enveloppen vooraf te bestellen zodat je de adressen er vast op kunt schrijven. Klik hier om ze te bestellen.
 

Ik woon in België

Ook in België bezorgen wij uw bestelling graag aan huis. Let wel, de bezorgtijd van bestellingen naar België kunnen iets afwijken van de levertijd binnen Nederland. Dit geldt met name voor reguliere post en proefdrukken. Meer hierover vind je op onze België- en FAQ-pagina.
 

Directe verzending

Direct je geboortekaartjes laten versturen naar familie en vrienden? Dat kan! 
 

Hoe werkt het?

Van tevoren verzamel je alvast alle adresgegevens. Deze kun je toevoegen aan je adresboek in je account. Dat geeft je ook nog eens de tijd om alles op je gemak te controleren. Zo kun je er ook voor kiezen om een deel thuis te laten bezorgen.
Tijdens het bestelproces heb je de keuze uit de volgende opties; een proefdruk bestellen, je kaartjes thuis ontvangen of je het geboortekaartje direct verzenden. Bij de optie ‘direct verzenden’ kan je de door jullie ingevoerde adressen selecteren. Wij regelen de rest!
 

Wat kost het?

Voor directe verzending rekenen wij € 1,30 extra per kaartje. Naar het buitenland is dit € 1,90. Hier vind je meer info over deze rechtstreekse verzendservice.
 

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: postnl.nl

*Met uitzondering van verzending naar België of rondom de feestdagen. We zijn afhankelijk van PostNL en kunnen daarom helaas niks garanderen.
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Goudfolie
Koperfolie
goudfolie
goudfolie
koperfolie
roséfolie
goudfolie
goudfolie
goudfolie
roséfolie
goudfolie
goudfolie
goudfolie
goudfolie
Zwartfolie
Zwartfolie
Goudfolie
goudfolie
goudfolie
koperfolie
Roséfolie
Goudfolie
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen