Informatie over het coronavirus

De laatste informatie van ons, over jouw bestelling en het coronavirus

Corona zorgt voor onzekerheid, maar ik hoop dat jullie toch onbezorgd en in goede gezondheid van een mooie zwangerschap kunnen genieten!

Misschien vraag je je af of het geboortekaartje nog wel gedrukt en verzonden kan worden. Daarom heb ik deze paina gemaakt om je op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken.

- Onze drukkerij blijft open en we hanteren uiteraard de strikte richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld voor een veilige en hygiënische werkomgeving.

- Vanaf heden is besloten de drukkerij tijdelijk op zondag te sluiten. Dit betekent dat bestellingen die geplaatst worden vanaf vrijdagavond 18 uur, maandag gedrukt en verzonden zullen worden. Kaartjes met foliedruk hebben een productietijd van 2 werkdagen en worden daardoor dus dinsdag verzonden.

- Het is momenteel veel drukker bij PostNL doordat er nu meer online besteld wordt. Iedereen doet natuurlijk zijn best om de geboortekaartjes zsm bij jullie te bezorgen maar het is wel verstandig om rekening te houden met een kleine vertraging. Op deze pagina van PostNL kun je meer info vinden. En meer informatie over onze reguliere levertijden vind je hier. Zodra het pakket met de geboortekaartjes door ons is overgedragen aan PostNL, ontvangen jullie van ons een mailtje met de track & trace.

- Volgens het RIVM is de kans dat het virus meereist op post én besmettelijk is heel klein, maar niet nihil. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Leg de post eerst weg, was je handen goed en open de post 24 uur later.

Als je nog andere vragen hebt over je bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke dag bereikbaar van 9 tot 21 uur. Sms'en, een Whatsappje sturen of mailen kan natuurlijk ook.

Margot Mager / 0681194008 / info@blauw-roze.nl.

 

Deze tekst is voor het laatst gewijzigd op woensdag 8 april 2020 om 16.17 uur.