Werkwijze houten geboortekaartjes | Berkenhout | blauw-roze.nl

Informatie over geboortekaartjes op hout

geboortekaartje hout houten kaartje maan zon sterren berkenhout ronde hoeken
baby newborn babyhat babybonnet wollen dekentje
berkenhout abstracte vormen ronde hoeken hout geboortekaartje gedrukt op echt hout
hout geboortekaartje ronde hoeken takjes blaadjes bloemen knuffel rammelaar vogel zwaluw blauw roze nanami

Werkwijze houten geboortekaartjes

1. Kies een kaartje uit de collectie houten geboortekaartjes
2. Of informeer of ik jouw favoriete ontwerp, dat je ergens anders op de site hebt gevonden, kan omzetten naar hout
3. Gebruik GEEN WIT in jouw kaartje. Het is technisch onmogelijk om dit te drukken.
4. Je kunt kiezen uit de volgende formaten: 13 x 13 cm, 10 x 15 cm en 10 x 21 cm.
5. Voor maar € 2,50 bestel je een proefdrukje zodat je kunt zien hoe speciaal je kaartje eruit ziet
6. Na de geboorte maak vul je de ontbrekende geboortegegevens in op het kaartje en bestel je jouw houten kaartjes.
7. * In principe kunnen de meeste houten geboortekaartjes verzonden worden met 1 postzegel, maar weeg jouw kaartje in de envelop even zelf na! Houten kaartjes met het formaat 10 x 21 cm hebben in de meeste gevallen wel 2 postzegels nodig.
 
Goed om te weten: omdat houten geboortekaartjes luxe kaartjes zijn, duurt het drukproces een dag langer. Bestel je je houten geboortekaartje voor 18.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen en de volgende werkdag verzonden. Houten geboortekaartjes kunnen helaas niet gecombineerd worden met foliedruk.
 

Tips voor een geboortekaartje op echt hout

Het mooie materiaal is gemaakt van echt berkenhout, heeft lichte nerven en is 1 mm dik. Dat klinkt erg dun, maar het hout is echt heel sterk. Omdat het een natuurlijk materiaal is, zal elk kaartje dat gedrukt gaat worden er net een beetje anders uitzien. Doordat de inkt niet helemaal dekkend is, zie je de houtnerven door jouw ontwerp heen. Dat geeft een heel mooi natuurlijk effect. Ik kan helaas geen garantie geven op de kleuren. Het hangt echt van de nerf van het hout af hoe de kleur eruit komt te zien. Wel zal de nerf altijd verticaal lopen. Maar geloof mij, het eindproduct is zo mooi en speciaal! Ik ben helemaal verliefd op dit bijzondere product. Ik heb ervoor gekozen om deze houten geboortekaartjes te drukken met ronde hoeken. Dit geeft een hele luxe uitstraling en maakt het kaartje helemaal af. Wil je liever een houten geboortekaartje met rechte hoeken, neem dan even contact met mij op. Een foto plaatsen op jouw houten geboortekaartje zou ik je af willen raden. Het is zonde als de nerf van het hout net door de foto van jouw kindje loopt. Daarom heb ik speciaal voor jou een collectie met prachtige houten geboortekaartjes ontworpen zonder foto's. Met een kaartje uit deze collectie zul je een optimaal resultaat ontvangen. Bestel gerust een proefdruk!
 

Geboortekaartjes op hout

Op blauw-roze.nl vind je naast deze collectie met houten geboortekaartjes nog veel meer supermooie geboortekaartjes. Heb je een ontwerp gezien dat je eigenlijk graag op écht hout gedrukt wilt hebben? Neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik adviseer je graag bij het maken van je keuze.
 

Je geboortekaartje op hout in het echt bekijken? Bestel dan een proefdruk!

Wil je weten hoe jouw houten geboortekaartje er in het echt uit ziet? Bestel een eerste proefdruk voor €2,50 (deze wordt gratis verzonden) en ontvang daarbij ook een kleurstaaltje van alle envelopkleuren. Wil je meerdere kaartjes een proefdruk bestellen? Dan betaal je na de eerste proefje de normale kaartprijs.
 

Kan ik elk geboortekaartje op hout bestellen?

In de meeste gevallen kan ik een gewoon geboortekaartje omzetten naar een houten geboortekaartje. Omdat folie en wit niet op een houten kaartje gedrukt kunnen worden, moeten er soms een paar aanpassingen gemaakt worden aan het kaartje. Ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact op met mij, ik help je graag verder!
 

Kan ik ook zelf een houten geboortekaartje ontwerpen?

Ja dat kan! Ik heb een pagina gemaakt met 5 formaten blanco houten geboortekaartje. Kies een formaat en maak jouw eigen persoonlijke en unieke ontwerp voor het geboortekaartje van je kindje! Houd er wel rekening mee dat wit en hele lichte (hout)kleuren niet op een houten geboortekaartje gedrukt kunnen worden. Wil je dat ik het kaartje nog even controleer voordat het gedrukt wordt, stuur dan even een mailtje naar info@blauw-roze.nl
 

Hoeveel postzegels heb ik nodig voor het versturen van mijn houten geboortekaartje?

De meeste geboortekaartjes van hout kunnen met 1 postzegel worden verzonden. Maar ik raad je wel aan om, om onverwachte kosten te voorkomen, je envelop met houtenkaartje altijd zelf na te wegen. De langwerpige houten geboortekaartjes met de afmetingen van 10 x 21 cm hebben meestal wel een tweede postzegel nodig.
 

Hoe zit het met de levertijd van een houten geboortekaartje?

Omdat een geboortekaartje gedrukt op hout een speciaal product is, duurt het drukproces iets langer dan bij gewone geboortekaartjes. Voor houten geboortekaartjes geldt dat als je de geboortekaartjes op werkdagen voor 18.00 uur besteld, je bestelling diezelfde dag nog in productie wordt genomen en de volgende werkdag wordt verzonden.
 

Waarop worden houten geboortekaartjes gedrukt?

De houten geboortekaartjes worden op echt berkenhout met de dikte van 1mm gedrukt. Dit hout is super sterk en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Omdat hout een natuurproduct is, zullen de nerven op elk kaartje weer anders lopen waardoor elk kaartje uniek zal zijn!